Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: PELbagai Jenis Kondom untuk dijual!!


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 356
Date: Mar 4, 2011
PELbagai Jenis Kondom untuk dijual!!
Permalink   


[CENTER]

[SIZE="5"][B]U Penis Sleeve[/COLOR]

U Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. U Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan U Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai beratus duri-duri halus yang lembut, U Penis Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda.
Disamping itu juga, U Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna U Penis Sleeve

Sarungkan U Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci U Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.Reversible Penis Sleeve[/COLOR]

Reversible Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Reversible Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Reversible Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai berpuluh duri-duri halus yang lembut, Reversible Penis Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda.
Disamping itu juga, Reversible Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna Reversible Penis Sleeve

Sarungkan Reversible Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Reversible Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.


Plankton Penis Sleeve
[/COLOR]
Plankton Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Plankton Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Plankton Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai berpuluh duri-duri halus yang lembut, Plankton Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda.
Disamping itu juga, Plankton Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna Plankton Penis Sleeve

Sarungkan Plankton Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Reversible Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.


Penis Prober Sleeve
[/COLOR]
Penis Prober Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Penis Prober Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Penis Prober Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai berpuluh duri-duri halus yang lembut, Penis Prober Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda.
Disamping itu juga, Penis Prober Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna Penis Prober Sleeve

Sarungkan Penis Prober Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Reversible Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.
Perhatian! Produk sebenar mungkin berbeza sedikit warnanya dari gambar diatas.


Lotus Penis Sleeve
[/COLOR]
Lotus Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Lotus Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Lotus Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Lotus Penis Sleeve mempunyai bentuk seperti bunga lotus, jadi pasangan anda akan merasakan kelainan ketika bersama.

Cara Guna Lotus Penis Sleeve

Sarungkan Lotus Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Lotus Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.


Half Penis Sleeve
[/COLOR]
Half Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Half Penis Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Half Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai berpuluh duri-duri halus yang lembut, Half Penis Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda.

Cara Guna Half Penis Sleeve

Sarungkan Half Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Reversible Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.


Clear Penis Sleeve
[/COLOR]
Clear Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Clear Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Clear Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Clear Penis Sleeve mempunyai bentuk seperti zakar, jadi dengan memakainya, ianya dapat menambah saiz zakar anda, jadi pasangan anda akan merasakan zakar anda semakin besar dan panjang.
Disamping itu juga, Clear Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna Clear Penis Sleeve

Sarungkan Clear Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Clear Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.


Elephant Penis Sleeve
[/COLOR]
Elephant Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Elephant Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Elephant Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Elephant Penis Sleeve mempunyai belalai seperti gajah dihadapannya, jadi G-Spot pasangan anda akan dirangsang oleh belalai tersebut dan memberikan rasa nikmat tak terhingga pada pasangan anda.
Disamping itu juga, Elephant Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna Elephant Penis Sleeve

Sarungkan Elephant Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Elephant Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.Bead Penis Sleeve
[/COLOR][/COLOR]Bead Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Bead Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Bead Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai berpuluh duri-duri halus yang lembut dan manik-manik dikepalanya, Bead Penis Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda.
Disamping itu juga, Bead Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna Bead Penis Sleeve

Sarungkan Bead Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Bead Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.
[/COLOR][/B][/SIZE]SMS ME TO 013-3066540/0193701706Cara untuk beli


[SIZE="4"][B]maybank
164285559999[/COLOR]
mohd nazaruddeen muhd raaee


CIMB
0116 0075164 527[/COLOR]
mohd nazaruddeen muhd raaee[/B][/SIZE][SIZE="4"][B]BANK ISLAM
12092 02281 0552[/COLOR]
mohd nazaruddeen muhd raaee


PUBLIC BANK
4702659435[/COLOR]
mohd nazaruddeen muhd raaee[/B][/SIZE]


Nama : [SIZE="5"]Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee[/SIZE]

H/ Phone : [SIZE="5"]013-3066540[/SIZE]

Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

dan masa bank in.

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100
[/CENTER]


__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard